Oletko rohkea ja luova innostaja? Saatko ihmiset kukoistamaan? Haluatko raivata uutta polkua? Innostaako sinua luonnonläheinen työ nuorten parissa? Jos tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö

Hankepäällikkö Metsäkartanon ja Hyvärilän nuorisokeskusten kehittämishankkeeseen

 

Roihu on Metsäkartanon ja Hyvärilän nuorisokeskusten yhteishanke, jota rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeessa pyritään kehittämään nuorisokeskuksiin uudenlaista toimintakulttuuria. Hankkeessa viritellään luovuutta ja rohkeutta. Näiden avulla löydetään tapoja uudistua ja seurata paremmin ajankohtaisia ja nuoria koskettavia ilmiöitä. Roihu hankkeessa rakennetaan myös ulko- ja sisätoimintaympäristöjä, jotka osaltaan innostavat uudenlaisiin kokeiluihin ja toimintoihin. Hanke on jo käynnissä ja keskuksien henkilöstölle tuttu. Etsimmekin työntekijää toteuttamaan suunnitellut toimenpiteet omaa luovuutta käyttäen.

Hankepäällikkö vastaa kokonaisuudessaan hankkeen etenemisestä, dokumentoinnista, hallinnoinnista, raportoinnista ja viestinnästä. Tehtävään valittu suunnittelee ja organisoi henkilöstön koulutukset ja niiden toteutuksen, ja työhön sisältyy myös palvelumuotoiluprosessin toteuttaminen ja siihen liittyvien osallistavien toimien, esimerkiksi leirien ja työpajojen, järjestäminen sekä toimintaympäristöjen kehittäminen. Hankepäällikön tukena on hankkeen ohjausryhmä sekä työntekijöitä molemmista keskuksista.

Ota heti yhteyttä:

Hyvärilän toimitusjohtaja Anu Tirkkonen kertoo sinulle mielellään lisää. Anun tavoitat numerosta 040 748 3286.

Metsäkartano ja Hyvärilä löytyvät Facebookista ja Instagramista, joten käythän tutustumassa meihin jo etukäteen.

Hakemukset osoitteella

rekrytointi@metsakartano.com sekä anu.tirkkonen@nurmes.fi.​​​ Liitä sähköpostiin hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen pdf-muodossa. Sähköpostin aiheeksi merkitse "HAKEMUS ROIHU". Toimi nopeasti, sillä hakuaikaa on vain 7.7.2024 saakka. Työ alkaa 1.8.2024 ja työn kesto on 1,5v.

Lisätietoja rekrytointisivullamme.
Ota yhteyttä!