Metsäkartanolla on luovat puitteet yritystilaisuutesi tarpeisiin - ja Tiilikkajärven kansallispuiston polut ihan pihapiirissä

Kun kokouksessa ovat tilat, ruoka ja ohjelma tasapainossa, asialistakin hoituu omalla painollaan. Nuorisokeskus Metsäkartanolta löydät puitteet yrityksesi tarpeisiin, olitpa järjestämässä päivän mittaista palaveria, useamman päivän seminaaria, Tyky- tai tyhytoimintaa tai firman virkistyspäivää. Meillä saa aina kaupan päälle luontokokemuksen, joka tulvii sisään kokoustilan ikkunoista, ottaa vastaan ulko-ovella ja kutsuu liikkumaan aktiviteettien parissa. Tiilikkajärven kansallispuiston polut lähtevät ihan Metsäkartanon pihapiiristä. Metsäkartanolla kokouksen ei siis tarvitse rajoittua vain sisätiloihin, vaan vaihtoehtona voi olla retki kansallispuistoon, kävelykokous rantapolulla, palaveri melonnan merkeissä tai keskustelu nuotion loimotuksessa. Kerro vain meille, millaisesta tilaisuudesta on kyse, ja me hoidamme loput!

Tiesithän, että käyttämällä Nuorisokeskus Metsäkartanon palveluita tuet samalla nuorisotyötämme!

nainen tarjoilee sämpylöitä korista

Kokoustarjoilut ja ruoka Metsäkartanolla

Hyvän kokouksen kruunaa hyvä ruoka. Tarjoilemme täällä Metsäkartanolla aina omassa keittiössämme valmistettua kotiruokaa, jonka raaka-aineina käytetään mahdollisimman pitkälle luomu- ja lähituotteita. Kokoukseenne saatte kaiken aamukahveista illalliseen. Meillä on myös anniskeluoikeudet.

Erikoisuutemme ovat eräruokailut, joten suosittelemme varaamaan esimerkiksi tunnelmallisen illallisen tai vaikkapa vain iltapalaretken Turvekammille, jossa voitte rentoutua päivän päätteeksi elävän tulen ympärillä.

Koko päivän Metsäkartano-kokouksen hinta alkaen 33,50 €/hlö, sis. ateriat ja kokoustilan.
Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää!

Tutustu kokouspaketteihimme

Virkistyspäivät ja TYKY-toiminta

Metsäkartanon aktiviteettivalikoimassa on monenlaista tekemistä työpaikan virkistyspäiviin. Miten olisi eräruokakurssi Turvekammilla, melonta Ylä-Keyrityllä tai lumikenkäily harjumetsissä? Tai opastettu retki Tiilikkajärven kansallispuistoon? Tai ehkä testaatte kädentaitojanne korupajalla tai järjestätte omat olympialaiset. Ohjelmavaihtoehdostamme löydätte varmasti mieluisaa tekemistä.

Millainen on sinun työpaikkasi unelmien virkistyspäivä?

Tutustu erilaisiin aktiviteetteihin
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Kokoustilat ja saunat Metsäkartanolla

Metsäkartanolta löytyy useita virikkeellisiä tiloja hirsirakennuksen tunnelmallisista kokoushuoneista tilavaan urheilusaliin. Haluatko rennon sohvapalaverin yläkerrassa, jossa annetaan ajatuksen lentää järvimaiseman ja honkien huminan siivittämänä? Vai oletko järjestämässä suurempaa seminaaria? Tilamme soveltuvat myös koulutus- ja kurssipäiviin ja yritysjuhliin.

Meillä onnistuvat kaikenkokoiset yritystapahtumat muutamasta henkilöstä satoihin osallistujiin. Tutustu tiloihimme ja varaa yrityksellesi onnistunut tapahtuma Metsäkartanolla!

Tiloissamme on tarvittava esitystekniikka.

 • Voikkasali = liikuntasali; erikseen sovittaessa ja ennakkotilauksesta teatterimuodossa 286 paikkaa, 286 m².
 • Paljakka (Kappeli): Kokoustila, erikseen sovittaessa ja ennakkotilauksesta teatterimuodossa 80 paikkaa, 97 m². Toimii ilman pöytiä myös vihkipaikkana. Avattavalla väliseinällä yhdistettävissä viereiseen luokkatilaan (kädentaitoluokka).
 • Älänne: päärakennuksen päätyluokka, pöydät ja tuolit 40 henkilölle, 85 m². Toimii joskus myös ryhmien ruokailutilana (ravintolasalin ollessa muussa käytössä).
 • Karsikko = Sirnikan kokoustila, luokkamuodossa noin 40 paikkaa, 95 m².
 • Pulikka: Ns. piirakkapaja eli päärakennuksen kokoustila, joka sopii mm. karjalanpiirakkatyöpajaan. Toimii joskus myös ryhmien iltapalapaikkana (ravintolasalin ollessa muussa käytössä).
 • Keyritty: Yläkerran kokoustila upeilla maisemilla, 12 henkilölle rennot kokouskalusteet.
 • Lisäksi runsaasti pieniä ryhmätyötiloja (mm. päärakennuksessa ja Savotta-rakennuksessa).

Valitsemme aina ryhmänne tarpeisiin sopivimman tilan ja järjestelemme pöydät ja tuolit toiveidenne mukaisesti.

200-hengen ravintolasalimme saa jaettua kahteen osaan: rannan puoleiseen Käpylään ja pihan puoleiseen Angervikkoon. Toisessa puoliskossa voidaan viettää juhlia tai kokousta ja toisessa pyörivät samaan aikaan arjen ruokailuhetket - tai sitten otetaan koko sali yhden juhlan käyttöön.

 

"Metsäkartano tarjosi meille erittäin toimivat puitteet kokouspäiville. Toimivat kokoustilat wifi-yhteyksineen, viihtyisät majoitustilat, ihana rantasauna avantoineen ja todella hyvät ruuat! Koko Metsäakartanon miljöö on luonnonläheinen, kaunis ja rauhallinen. Mäntykangas, järvi, takkatulet loivat mukavan ilmapiirin. Iltaohjelmana ollut ulkona tapahtuva ryhmätoiminta oli todella hauska, vapauttava ja mukavan liikunnallinen. Lämmin kiitos! Ja lämmin suositus!"
- Sanna-Kaisa -

 

Metsäkartano ruskamaisema
Metsäkartano koivu ranta

Majoitus Metsäkartanolla

Jos yrityksesi tarvitsee tapahtuman yhteyteen majoitusta, Nuorisokeskus Metsäkartanolla on valinnan varaa viimeisen päälle varustelluista lomahuoneistoista savotta-ajan eräkämppään. Lomahuoneistoissamme majoittuu näppärästi koko pieni yritys, ja isommalle porukalle voidaan varata erähotellimme omaan käyttöön.

Tiesitkö, että majoittumalla meillä tuet myös nuorisotoimintaa?

Tutustu majoituksiin

Kiinnostaako yritystapahtuma luonnon keskellä?

Jätä meille tarjouspyyntö!

Mari Aaltonen

Myynti ja markkinointi

+358 40 839 6352

myynti@metsakartano.com

Ota yhteyttä!