Metsäkartanolla on luovat puitteet yritystilaisuutesi tarpeisiin

Kun kokouksessa ovat tilat, ruoka ja ohjelma tasapainossa, asialistakin hoituu omalla painollaan. Nuorisokeskus Metsäkartanolta löydät puitteet yrityksesi tarpeisiin, olitpa järjestämässä päivän mittaista palaveria, useamman päivän seminaaria, TYKY-toimintaa tai firman virkistyspäivää. Meillä saa aina kaupan päälle luontokokemuksen, joka tulvii sisään kokoustilan ikkunoista, ottaa vastaan ulko-ovella ja kutsuu liikkumaan aktiviteettien parissa. Metsäkartanolla kokouksen ei siis tarvitse rajoittua vain sisätiloihin, vaan vaihtoehtona voi olla kävelykokous rantapolulla, palaveri kannonnokassa tai keskustelu nuotion loimotuksessa.

Kerro vain meille, millaisesta tilaisuudesta on kyse, ja me hoidamme loput.

nainen tarjoilee sämpylöitä korista

Kokoustarjoilut ja ruoka Metsäkartanolla

Hyvän kokouksen kruunaa hyvä ruoka. Tarjoilemme täällä Metsäkartanolla aina omassa keittiössämme valmistettua kotiruokaa, jonka raaka-aineina käytetään mahdollisimman pitkälle luomu- ja lähituotteita. Kokoukseenne saatte kaiken aamukahveista illalliseen. Meillä on myös anniskeluoikeudet.

Erikoisuutemme ovat eräruokailut, joten suosittelemme varaamaan esimerkiksi tunnelmallisen iltapalan Turvekammiin, jossa voitte rentoutua päivän päätteeksi vaikkapa elävän musiikin parissa.

Koko päivän Metsäkartano-kokouksen hinta alkaen 29 €/hlö, sis. ateriat ja kokoustilan.
Jätä tarjouspyyntö tai kysy lisää!

Tutustu kokouspaketteihimme

Virkistyspäivät ja TYKY-toiminta

Metsäkartanon aktiviteettivalikoimassa on monenlaista tekemistä työpaikan virkistyspäiviin. Miten olisi eräruokakurssi Turvekammilla, melonta Ylä-Keyrityllä tai lumikenkäily harjumetsissä? Tai ehkä testaatte kädentaitojanne korupajalla tai järjestätte omat olympialaiset. Ohjelmavaihtoehdostamme löydätte varmasti mieluisaa tekemistä.

Millainen on sinun työpaikkasi unelmien virkistyspäivä?

Tutustu erilaisiin aktiviteetteihin
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Kokoustilat ja saunat Metsäkartanolla

Metsäkartanolta löytyy useita virikkeellisiä tiloja hirsirakennuksen tunnelmallisista kokoushuoneista tilavaan urheilusaliin. Haluatko rennon sohvapalaverin, jossa pidetään välillä löylyjen mittainen tauko, vai oletko järjestämässä suurempaa seminaaria? Tilamme soveltuvat myös koulutus- ja kurssipäiviin ja yritysjuhliin.

Meillä onnistuvat kaikenkokoiset yritystapahtumat muutamasta henkilöstä satoihin osallistujiin. Tutustu tiloihimme ja varaa yrityksellesi onnistunut tapahtuma Metsäkartanolla!

Tiloissamme on tarvittava esitystekniikka ja wi-fi-yhteys.

 • Voikkasali = liikuntasali, teatterimuodossa 286 paikkaa, 286 m².
 • Kappeli-kokoustila, teatterimuodossa 80 paikkaa, 97 m². Toimii ilman pöytiä myös vihkipaikkana.
 • Luentosali 1 = päätyluokka, teatterimuodossa 60 paikkaa, 85 m².
 • Luentosali 2 = Sirnikan kokoustila, teatterimuodossa 70 paikkaa, 95 m².
 • Yläkerran kokoustila, 12 henkilölle, rennot kokouskalusteet
 • Pieniä ryhmätyötiloja xx-xx henkilölle on kahdeksan kappaletta.

Valitsemme aina ryhmänne tarpeisiin sopivimman tilan ja järjestelemme pöydät ja tuolit toiveidenne mukaisesti.

 

"Metsäkartano tarjosi meille erittäin toimivat puitteet kokouspäiville. Toimivat kokoustilat wifi-yhteyksineen, viihtyisät majoitustilat, ihana rantasauna avantoineen ja todella hyvät ruuat! Koko Metsäakartanon miljöö on luonnonläheinen, kaunis ja rauhallinen. Mäntykangas, järvi, takkatulet loivat mukavan ilmapiirin. Iltaohjelmana ollut ulkona tapahtuva ryhmätoiminta oli todella hauska, vapauttava ja mukavan liikunnallinen. Lämmin kiitos! Ja lämmin suositus!"
- Sanna-Kaisa -

 

Metsäkartano ruskamaisema
Metsäkartano koivu ranta

Majoitus Metsäkartanolla

Jos yrityksesi tarvitsee tapahtuman yhteyteen majoitusta, Nuorisokeskus Metsäkartanolla on valinnan varaa viimeisen päälle varustelluista lomahuoneistoista savotta-ajan eräkämppään. Lomahuoneistoissamme majoittuu näppärästi koko pieni yritys, ja isommalle porukalle voidaan varata erähotellimme omaan käyttöön.

Tiesitkö, että majoittumalla meillä tuet myös nuorisotoimintaa?

Tutustu majoituksiin

Kiinnostaako yritystapahtuma luonnon keskellä?

Jätä meille tarjouspyyntö!

Mari Kokolahti

Myynti ja markkinointi

+358 40 839 6352

myynti@metsakartano.com

Ota yhteyttä!