Maailma avautuu Metsäkartanolta - kansainvälinen nuorisotyö

Jos kansainväliset kokemukset kutittelevat vatsanpohjaa, me autamme sinut matkaan, onpa kyseessä nuorisovaihto tai vapaaehtoistyö ulkomailla. Kansainvälinen nuorisotyö on meille sydämen asia, ja haluamme työllämme lisätä ymmärrystä kulttuurien välillä. Olemme isännöinneet lukuisia kansainvälisiä hankkeita ja lähettäneet yhtä monia nuoria maailmalle.

Meillä on maailmalla laaja verkosto, ja autamme sinua löytämään luotettavimmat kumppanit, mihin tahansa päätätkin lähteä. Henkilökuntamme on jatkuvasti liikkeellä ja tuo reissuiltaan aina uutta osaamista Metsäkartanon palveluihin. Liity siis Metsäkartanon jengiin – maailma odottaa!

Kansainvälinen nuorisovaihto Erasmus+ Youth in Action

Kiinnostaako kansainvälinen nuorisovaihto tai sellaisen järjestäminen Metsäkartanolla? Erasmus+-nuorisovaihto on osallistujien itse suunnittelema kansainvälinen nuorisoryhmien tapaaminen, jossa syvennytään aina tiettyyn aiheeseen. Osallistujat eri maista päättävät yhdessä hankkeensa teeman ja suunnittelevat toimintaa vaihtonsa ajaksi.

Jos sinulla on kolme kaveria ja yhteinen kiinnostuksen kohde, hae kauttamme tukea projektin järjestämiseen. Autamme samanhenkisten tyyppien löytämisessä muualta Euroopasta.

"We had a nice time in this lovely place, disconnect of everything,
but at the same time, in connection with the forest,
the most natural part of the world.”

- Kansainvälisen leirin osallistuja

Vapaaehtoistyö ulkomailla

Tiesitkö, että Metsäkartanon kautta voit lähteä vapaaehtoistöihin ulkomaille? Ja melkein ilmaiseksi! Eurooppalaiset solidaarisuusjoukot (ESC) on 18-30-vuotiaille nuorille suunnattu vapaaehtoistyöohjelma., jonka kautta voit viettää aikaa vapaaehtoisena ulkomailla kahdesta viikosta vuoteen saakka. Hoida uimarantoja Espanjassa, leikitä lapsia Maltalla tai kunnosta purjeveneitä Englannissa. Autamme sopivan työpaikan ja kohdemaan löytämisessä.

Vastaanotamme myös kansainvälisiä vapaaehtoistyöntekijöitä ja harjoittelijoita ulkomailta joka vuosi tutustumaan ja työskentelemään kanssamme.

Kiinnostaako kansainvälisyys?

Kysy lisää KV-koordinaattoriltamme!

Maija Jeskanen

KV-koordinaattori

 maija.jeskanen@metsakartano.com
 040 356 4530

Ota yhteyttä!