Päiväretki Metsäkartanon erämaahan on ikimuistoinen elämys

Elämyksen ehtii kokea päivässäkin. Nuorisokeskus Metsäkartanon päiväretki tarjoaa ikään katsomatta luonnonläheisen, turvallisen ja taatusti muistorikkaan kokemuksen. Metsäkartanon puitteet, palvelut ja ammattitaitoiset ohjaajat mahdollistavat juuri sinun ryhmällesi täydellisen retkipäivän.

Viemme päiväkotiryhmät jännittävälle seikkailulle lasten luontopolulle, haastamme erityisryhmät adrenaliinia tihkuviin kisailuihin, tarjoamme erityisen tuen tarpeessa oleville nuorille ansaitun huilitauon arjesta ja pidämme senioreille upeat tanssit järvimaisemissa.

Millainen olisi täydellinen päivä sinun ryhmällesi?

Lasten ja nuorten päiväleirit

Nuorisokeskus Metsäkartano tarjoaa koettavaa kaikille aisteille. Lasten luontopolku on paikka, jossa heittäydytään seikkailuun, ihmetellään metsää kaikin aistein ja elellään hetki satumaailmassa. Liikunnalliset ja motoriset taidot kehittyvät esimerkiksi taianomaisia pitkospuita, jännittävää riippusiltaa ja huippuhurjaa vaijeriliukua pitkin liikkuen. Luontopolku ohjaa seikkailijoita kestävään kehitykseen tavalla, joka ei hevin unohdu.

Nuorille puolestaan on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia löytää yhteys itseensä ja luontoon. Metsäkartanolla luontoon voi tutustua aivan pihapiirissä, ja tarjolla on myös vauhdikkaita aktiviteetteja seikkailua rakastaville sekä kädentaitoja, luontokasvatusta ja erätaitojen opettelua.

Päiväretket ryhmille

Metsäkartanon päiväretkestä riittää puhuttavaa ja päiviteltävää pitkäksi aikaa. Järjestämme ryhmällesi ikimuistoisen retken, johon kuuluu valintanne mukaan ohjelmaa juhlasalissamme pidettävistä päivätansseista hupiolympialaisiin tai kädentaitopajasta eräkokkaukseen.

Eikä unohdeta retkieväitä! Ruokahuollosta pidetään ensiluokkaisen hyvää huolta, sillä valmistamme keittössämme toiveidenne mukaan niin aamupalat, päiväkahvit kuin pitopöytäaterian kaikkine höysteineen, ja aina paikan päällä. Tervetuloa retkelle Nuorisokeskus Metsäkartanolle!

Metsäkartano ravintola

Aktiviteetit Metsäkartanolla

Rakenna ryhmäsi retkipäivä Metsäkartanolla valitsemalla teille mieluisimmat aktiviteetit. Monipuolisista vaihtoehdoistamme löytyy monia mahdollisuuksia itsensä haastamiseen ja luonnosta nauttimiseen.

Ammattitaitoiset ohjaajamme tekevät retkiseikkailuista turvallisen kokemuksen ja auttavat uusienkin taitojen oppimisessa. Kiinnostavatko sinua kädentaidot, seikkailukasvatus, rauhallisempi luonnossa liikkuminen tai kenties tulilla istuminen?

Nuorisokeskus Metsäkartanon aktiviteeteista löytyy vaihtoehtoja niin nuorisoryhmille kuin aikuisporukkoillekin ja tietysti myös omatoimiseen touhuamiseen. Ja tietysti aktiviteetteja on tarjolla ympäri vuoden.

Tutustu lasten ja nuorten aktiviteetteihin Tutustu aikuisryhmien aktiviteetteihin

Tervetuloa retkelle Metsäkartanolle!

Varaa ikimuistoinen retkipäivä!

Ota yhteyttä!