Vietä elämäsi juhla koskemattomassa luonnossa

Onko sinulla aihetta juhlaan? Me järjestämme häät, sukujuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuudet ja kaikki elämäsi juhlat keskellä kauneinta suomalaista luontoa, vanhan ajan romantiikkaa huokuvassa miljöössä. Keittiömme loihtii notkuvat juhlakattaukset lähi- ja luomuruoka-aineksista, ja ympäröivä luonto kehystää juhlat kauniisti niin kesällä kuin talvellakin. Juhlista ei tarvitse kiiruhtaa kotiin, kun Metsäkartanon majoitusvaihtoehdot tarjoavat juhlaväelle yöpymisen ikihonkien lempeässä huminassa. Olet lämpimästi tervetullut juhlimaan luonamme! Tehdään yhdessä päivästäsi ikimuistoinen.

onnellinen hääpari halaa metsämaisemassa

Häät Metsäkartanolla

Haluatteko sanoa “Tahdon” luonnonhiekkarannalla, laiturilla tai ulkoterassillamme, josta on näkymä kimmeltävälle Ylä-Keyritylle. Vihkiminen voi tapahtua myös virallisemmin Kappeli-tilassamme tai vaikkapa hirsirakennuksen tunnelmallisessa juhlasalissa.

Monipuolinen Metsäkartanon häämenu ja upea hääkakku kruunaavat juhlat, ja salissa on tilaa monenlaiselle ohjelmalle, bändille ja tanssille. Meiltä järjestyvät myös iltapalat ja jatkopaikka. Hyvien juhlien jälkeen on mukava kaivautua puhtaisiin valkeisiin lakanoihin ja nukahtaa laineiden liplatukseen ja metsän hiljaiseen huminaan.

Juhlan hetkellä on tärkeintä, että voitte keskittyä vain juhlimiseen. Suunnittelupalaveri kuuluu aina hääpakettimme hintaan. Me katamme pöydän, valmistamme juhlamenun herkut, kiillotamme ja koristelemme, teemme tärkeästä hetkestänne toiveittenne mukaisen.

Tutustu Juhlamenuihin

Perhejuhlat ja tilaisuudet

Olipa juhlasi syy mikä tahansa; rippijuhla, syntymäpäivä, luokkakokous tai muu tilaisuus, me järjestämme toiveidesi mukaisen päivän – tai vaikka kokonaisen viikonlopun. Järjestämme juhlia ja tilaisuuksia ympäri vuoden, ja Metsäkartanolla tapahtumaasi kehystää aina upea itäsuomalainen luonto.

Tilamme sopivat kaikenkokoisille seurueille ja taipuvat tarvittaessa jopa 300 hengen juhlapaikaksi. Oma keittiömme tekee maittavat juhla-ateriat lähi- ja luomuaineksia hyödyntäen. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle, ja me hoidamme loput.

Lue Juhlajärjestäjän useimmin kysytyt kysymykset
Metsäkartanon juhlakattaus

Pikkujoulut ja yritystilaisuudet

Lämmintä tunnelmaa ei voi jäljitellä. Se syntyy maukkaasta ruoasta, hyvästä seurasta ja lempimusiikin tahdeista hirsiseinien suojassa, takkatulen loimussa. Vaikka ulkona paukkuisi pakkanen, niin Metsäkartanon sisällä syntyy lämpimiä muistoja. Järjestämme yritysjuhia ja -tilaisuuksia, pikkujouluja sekä virkistyspäiviä ympäri vuoden tarjoamalla puitteet ja halutessasi järjestämällä kaiken alusta loppuun.

Loihdimme juuri teidän tilaisuuteenne sopivat tarjoilut ja autamme tarvittaessa myös ohjelmapuolessa, jotta voitte itse keskittyä vain nauttimaan tunnelmasta. Aktiviteeteistamme löydätte taatusti sopivaa tekemistä piristämään pikkujoulujanne, virkistyspäiväänne tai yritystilaisuuttanne.

Tutustu aktiviteetteihin

Elämäsi juhlat tulossa?

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö!

Mari Aaltonen

Myynti ja markkinointi

+358 40 839 6352

myynti@metsakartano.com

Ota yhteyttä!