Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nuorisokeskus Metsäkartano (Rautavaaran kurssi- ja leirikeskussäätiö sr).

2. Rekisterin yhteyshenkilö:

Mari Kokolahti
markkinointi@metsakartano.com
040 839 6352

3. Rekisterin nimi

Metsäkartanon uutiskirjerekisteri ja yhteistyötoimijarekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tietoja käytetään Nuorisokeskus Metsäkartanon ajankohtaisista asioista kertovan sähköisen uutiskirjeen lähettämiseen sekä muuhun yhteydenpitoon ja tiedottamiseen, kuten tapahtumakutsujen lähettämiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilön nimi
Ammatti
Sähköpostiosoite
Asuinpaikka

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Yhdistyksen käytössä oleva Mailchimpin asiakastietojärjestelmä. Tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä. Lisäksi yhteistyötoimijoiden yhteystiedot ovat tallennettu Nuorisokeskuksen käyttämään pilvipalveluun.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Henkilötietoja ei siirretä EU tai ETA alueiden ulkopuolelle.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri on suojattu kansainvälisesti tunnustettujen tietoturvastandardien vaatimusten mukaisesti. Henkilötietoja käsittelevät vain Metsäkartanon erityisesti määrittelemät henkilöt.

Ota yhteyttä!