Metsäkartanon Nuottavalmennuksesta eväitä arkeen

Nuottavalmennus tarjoaa sosiaalisesti vahvistavalle nuorisotyölle työkaluja nuorten arjen helpottamiseen. Valmennuksessa opetellaan arjenhallintaa ja voimavarojen kasvattamista nuorten omiin tarpeisiin. Nuorisokeskus Metsäkartano tarjoaa valmennukselle puitteet, joissa on helppo hengittää ja olla oma itsensä.

Lähettävälle taholle Nuotta on lisätyökalu nuoren kanssa työskentelyyn, sillä se antaa lisää tietoa nuoren persoonasta, luo luottamuksellista suhdetta ja auttaa näkemään laajemmin nuoren voimavarat ja mahdollisuudet.

"Kiitos ohjaajat! Luotte rennon fiiliksen nuottaan, ja se tarttuu meihin muihinkin." - Nuotta-valmennuksen osallistuja

Video: Mitä Nuotta-valmennus on?

Nuotta: sosiaalisesti vahvistava nuorisotyö

Nuottavalmennus, Nuotta-leirikoulu ja Työnuotta ovat 13–28-vuotiaille nuorille suunnattua arjenhallintavalmennusta. Ne on tarkoitettu etsivän nuorisotyön ja Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamien työpajojen tavoittamille nuorille. Valmennusjakson sisältö suunnitellaan yhteistyössä nuorten kanssa, ja lähettävän tahon oma ohjaaja tulee aina mukaan valmennukseen.

  • 1–7 vuorokauden pituinen intensiivivalmennus nuorisokeskuksessa
  • Ryhmäkoko 3–12 nuorta ja ohjaajat
  • Vahvistaa nuoren itseluottamusta, itsetuntemusta, voimavaroja ja arjenhallinnan taitoja

"Mahtava ympäristö!"

Nuottavalmennus

Nuotta-valmennus toimii työkaluna etsivälle nuorisotyölle ja nuorten työpajoille. Ohjelmat, majoitus ja ruokailut ovat maksuttomia. Omakustanteeksi jää ainoastaan matkustus Metsäkartanolle.

Toiminta on seikkailukasvatuksellista. Päivät on määrä pitää kevyinä taukoineen niin, että aikaa jää myös itselle, ja jaksatte vielä nauttia illasta omalla porukalla.

Nuorisokeskus Metsäkartanon Nuotta-valmentaja on matkassanne mukana isännöimässä aamupalalta päivälliselle. Nuotta-valmennuksen kesto voi olla mitä tahansa päiväreissusta useampaan yöhön.

"Ruoka oli hyvää. Ilmapiiri mukava ja rohkaiseva."

Varaa Nuotta-valmennus Nuotta-koordinaattoriltamme:
nuotta@metsakartano.com tai 040 839 6355

Nuotan ohjelmalista
Nuotta-valmennus Metsäkartanolla
Suomen nuorisokeskukset ja Nuorisokeskus Metsäkartano Nuotta-valmennus

Nuotta-leirikoulu

Nuotta-leirikoulun sisältö on sama kuin perinteisessä Nuotta-valmennuksessa, mutta ohjelmat, majoitukset ja ruokailut Nuorisokeskus Metsäkartanolla ovat omakustanteisia. Sama ohjaaja on ryhmänne kanssa leirin alusta loppuun saakka. Suosittelemme Nuotta-leirikoulua erityisesti pien- ja jopoluokille.

Yhden yön hinta täysihoidollaomin liinavaattein ja ohjelmilla alkaen 68€ / henkilö / vrk.

"Ohjaaja oli juuri sopiva ryhmällemme. Tarpeeksi joustoa ja hermoa tälle ryhmälle."

Varaa Nuotta-leirikoulu Nuotta-koordinaattoriltamme:
nuotta@metsakartano.com tai 040 839 6355

Työnuotta       

Etsivän nuorisotyön ja työpajojen työkaluna käytettävä Työnuotta on yleishyödyllistä puuhaa ja tekemistä Metsäkartanon alueella luonnon helmassa. Ohjelma, majoitus ja ruokailut ovat maksuttomia ja omakustanteeksi jää ainoastaan matkustus Nuorisokeskus Metsäkartanolle.

Työnuotan teemana on ammatinvalinta ja tulevaisuuden toiveet. Työ on yksi välineistä kohti oman tulevaisuuden kartan rakentumista. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi ympäristötaideteoksen rakentamista, reittien ja tulisijojen huoltoa, tienvarsien siivoamista ja raivaustöitä tai linnunpönttöjen rakentamista ja viemistä metsään. Tekemistä riittää vuodenajasta riippumatta!

Päiviä rytmittää myös seikkailukasvatuksellinen toiminta, jonka voi valita Nuotta-ohjelmalistasta. Kaikki toiminta mitoitetaan niin, että jokainen voi osallistua siihen omien kykyjensä mukaan.

Näin sytytät nuotion!
Metsäkartano Nuotta metsä

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Kysy lisää, Nuotta-koordinaattorimme vastaa!

Nuotta-valmennus Nuorisokeskus Metsäkartanolla

Nuotta-koordinaattori

nuotta@metsakartano.com
 +358 40 839 6355

Ota yhteyttä!