Arvostatko puhtaita raaka-aineita ja kestävää ruokakulttuuria?

Kokki - tule loihtimaan makuelämyksiä Metsäkartanoon!

Metsäkartano on upea ja monipuolinen, luonnonläheinen nuorisokeskus Rautavaaralla, Pohjois-Savossa. Asiakkaitamme ovat lukuisat erilaiset nuorisoryhmät, juhlien järjestäjät sekä luontomatkailu- ja kokousasiakkaat. Reilua lähiruokaa tarjoamme päivittäin noutopöydästä, mutta teemme paljon myös juhlamenuja ja muita tilausruokailuja. Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu ovat toimintamme ytimessä.

Tule meille tekemään luovaa työtä laadukkaan lähiruoan parissa perinteitä kunnioittaen. Nyt etsimme keittiötiimiimme ammattitaitoista KOKKIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Tarjoamme sinulle

- upean vastuullisuutta arvostavan työympäristön

- toimivan keittiön

- monimuotoisen ja innostavan työyhteisön

- vaihtelevan työn sisällön

- pääset toteuttamaan luovuuttasi

 

Tätä etsimme

- työtä pelkäämätöntä ammattilaista

- ymmärrystä hyvästä ruuasta

- kipinää ruokatuotteen kehittämiseen

- yhteistyökykyistä joukkuepelaajaa

- hymyä joka ei hyydy tiukassakaan rutistuksessa

Sinulla on tietenkin hygienia- ja anniskelupassit. Tiedät, että keittiöhommissa työajat vaihtelevat (työtä tehdään kahdessa vuorossa) ja töitä tehdään usein myös viikonloppuisin.  Koska työpaikka ei ole ihan taajamassa, on oma auto työmatkoille välttämätön.

 

Seikkailu odottaa! Liity joukkoomme

Jos haluat tehdä kanssamme työtä jolla on merkitys, niin laita hakemus ja CV 28.3.2024 mennessä pdf-muodossa sähköpostin liitteenä osoitteella rekrytointi@metsakartano.com. Sähköpostin aihekenttään otsikoksi ”KOKKI”. Haastattelut järjestetään viikolla 14.

Tiedustelut 040 8396 353 / Jari Korkalainen.

Ota yhteyttä!