Seikkailu- ja ympäristökasvatuksen konferenssi EOE2023 Metsäkartanolla 3.-7.10.2023

Kansainvälinen seikkailu- ja ympäristökasvatuskonferenssi kokoaa seikkailu- ja elämyspedagogiikan sekä ympäristökasvatuksen ja kokemuksellisen oppimisen ammattilaiset yhteen

 

Ilmoittautuminen on EOE2023-seminaariin on vielä auki!

Tapahtuman teema:

"How to Cope With the Future?"

Luvassa:

Kymmeniä työpajoja ja puheenvuoroja nuorisotyöntekijöiden, opettajien, varhaiskasvattajien, tutkijoiden, lastensuojelun- ja perhetyön, terapian, kuntoutuksen ja kolmannen sektorin ympäristökasvatuksen ammattilaisten kanssa.

The European Institute for Outdoor Adventure Education and Experiential Learning (EOE) -seminaari järjestetään tänä vuonna Suomessa Nuorisokeskus Metsäkartanolla, Tiilikkajärven kansallispuiston kainalossa. Voit osallistua koko neljän yön konferenssiin tai käydä vain päiväseltään - lue lisää ilmoittautumisesta. Tapahtuman työkieli on englanti ja lisätietoa löydät EOE2023-konferenssin englanninkielisiltä verkkosivuilta.

Konferenssin järjestävät yhteistyössä:

Nuorisokeskus Metsäkartano, Suomen Nuorisokeskusyhdistys ry, The European Institute for Outdoor Adventure Education and Experiential Learning (EOE), Tampereen yliopisto ja Humak sekä Itä-Suomen aluehallintovirasto.

Hinnat

Yhden päivän paketti (valitsemallesi päivälle):
46,00 EUR (sis. ohjelman, lounaan, kahvit)
4-yön-paketti (= 1-4 yön paketti):
3.-7.10.2023: 327,00 EUR (sis. ohjelman, ryhmämajoituksen erähotellihuoneessa, lomahuoneistossa tai isossa mökissä, ruokailut = aamiaiset, lounaat, kahvit ja päivälliset, liinavaatteet & pyyhkeet)
Sama paketti = sama hinta 1-4 yön paketissa.
4-yön-paketti-nuku-yö-ulkona-versiona (= 1-4 yön paketti):
3.-7.10.2023: 193,00 EUR (sis. ohjelman, majoituksen teltassa - ota mukaan oma makuupussi ja -alusta!, ruokailut = aamiaiset, lounaat, kahvit ja päivälliset, liinavaatteet & pyyhkeet)
Sama paketti = sama hinta 1-4 yön paketissa.

Ilmoittautuminen

Lisätietoa tapahtumasta

Key Notes

Ohjelma

Ohjelmasisällöt

Tule mukaan - nähdään lokakuussa huikealla porukalla huikeassa paikassa!

Ota yhteyttä!