Savon Menevän ryhmäohjelmia Metsäkartanolla

Mona Koskelon Savon Menevä -yritys on Metsäkartanon pitkäaikainen yhteistyökumppani ryhmäohjelmien vetäjänä.

 

TIIMIKISAILUT

Tiimihenki kasvaa erilaisia hauskoja tehtäviä ryhmissä suorittaen. Luvassa perinteisiä tiimityölajeja sekä vähemmän tunnetumpia lajeja, kuten sokko Alias. Kokonaisuus sopii myös ryhmille, joiden jäsenet eivät vielä entuudestaan tunne toisiaan hyvin.
Kesto: n. 90 minuuttia
Hinta: Pyydä tarjous

KEVÄÄN 2022 UUTUUS: VAARAMASTERI

Tv:stäkin tuttu kilpailu rantautuu Rautavaaralle ja muuntautuu joukkueiden suoritettavaksi. Luvassa on mitä erikoisimpia tehtäviä, joista joukkueiden on suoriuduttava tiimityöllä ja kekseliäisyydellä. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa. Kenestä tulee uusi Vaaramasteri?
Kesto: n. 90 minuuttia
Hinta: Pyydä tarjous

RAUTAVAARA AMAZING RACE

Rautavaara amazing race kilpailu vie joukkueet seikkailuun! Joukkuekisassa ratkotaan erilaisia haasteita, jotka antavat vihjeen seuraavan rastin sijainnista. Kilpailussa pärjää joukkue, jossa on monipuolinen sekoitus luovuutta, näppäryyttä ja ratkaisukykyä. Rautavaara amazing racen voittaja on joukkue, joka ehtii 60 minuutin aikana kerätä eniten pisteitä tehtäviä suorittamalla. Ohjelman kokonaiskesto on n. 1,5 tuntia sisältäen alkuinfon, kilpailuajan sekä palkintojenjaon. Aktiviteetti tapahtuu ulkona ja sisällä.
Kesto: n. 90 minuuttia
Hinta: Pyydä tarjous

Ota yhteyttä!