Saunailta Metsäkartanolla

Onko suunnitteilla saunailta kaveriporukan kesken tai osaksi työpaikan illanviettoa? Kaipaatteko luonnonläheistä saunaa morsiussaunan toteuttamiseksi? Metsäkartanolla on useita saunoja, jotka sopivat erinomaisesti saunaillan viettoon. Täällä onnistuvat niin hemmotteleva saunakokemus kuin erähenkinen löylyttelykin.
 

Metsäkartanon rantasauna

Mäntyjen katveessa, pitkän hiekkarannan päässä löytyy Metsäkartanon rantasauna. Tai oikeastaan kaksi, koska saunarakennuksessa on kaksi saunaa. Saunojen tilavat kylpyhuoneet useammalla suihkulla tekevät isompienkin porukoiden saunomisesta sujuvaa. Saunasta pääsee muutamalla kymmenellä askelella suoraan järveen! 

Erityisen mukavaksi nämä saunat tekevät saunojen välissä oleva oleskelutila, jossa voi vaikka herkutella iltapalaa ja virkistäviä saunajuomia saunaillan aikana. Oleskelutila on myös jaettavissa väliseinällä, joten tilan jakaminen ja yhdistäminen onnistuu helposti ja esimerkiksi miesten ja naisten vuorot tai kahden eri ryhmän saunomiset ovat vaivattomia järjestää. Saunan edessä on iso terassi järvinäköalalla. Saunalle voi tilata Metsäkartanon ravintolasta iltapalaa ja saunajuomia. Rantasauna on anniskelualuetta, joten omien alkoholijuomien nauttiminen on kielletty. Rantasaunat sijaitsevat noin 200 metriä Metsäkartanon päärakennukselta.

Hinta:

100,00 - 200,00 EUR / ryhmä

Lisämaksusta:

Virvokkeita ja retkieväät 

Metsäkartano sauna lämpiää.jpg

Metsäkämpän tukkilaissauna

Melkein kuin savusaunassa olisi! Tämä jyhkeistä hirsistä rakennettu sauna takaa leppoisat löylyt! Metsäkämpän pihapiiri on rakennettu 50-luvulla ja tunnelmaa voi aistia myös saunalla. Tämä on perinteinen sauna, jonne pesuvedet tulee järvestä. Lauteille mahtuu kerrallaan reilusti saunojia. Rantaan ei ole tältäkään saunalta pitkä matka, joten ei muuta kuin pulahtamaan raikkaaseen järviveteen!

Saunan lähellä on nuotiokehä ja Metsäkämpälle voi tilata lisämaksusta kaasugrillin ja tämä onkin hyvä vaihtoehto, mikäli metsäpalovaroitus estää tulien teon. Metsäkämpällä voi myös yöpyä ja tänne mahtuukin jopa 26 hengen porukka! Metsäkämppä sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Metsäkartanon päärakennuksesta. Kämpälle pääsee autolla pihaan saakka. 

Hinta:

alkaen 290,00 EUR / vrk

Lisämaksusta:

Virvokkeita ja retkieväät 

Metsäkartano_Metsäkämppä_sauna

Pieni rantasauna kesäkäyttöön

Nautiskele saunan lämmityksestä ja kuule kuinka tuli alkaa rätisemään kiukaan alla. Ihastele hiekkarannan maisemaa kantaessasi saunavesiä. Metsäkartanon perinteinen pieni rantasauna kutsuu saunojat nauttimaan saunan leppeistä löylyistä, erämaajärven maisemista ja uskomattoman kauniista hiekkarannasta. Sauna on perinteinen sauna kantovedellä ja peseytyminen tapahtuu saunan lämmössä. Pienessä pukuhuoneessa voi istahtaa saunan jälkeen vilvoittelemaan ja saunan edessä on terassi, ihanalla näköalalla Ylä-Keyrittyjärvelle ja Metsäkartanon upealle hiekkarannalle. Saunan edustalla on myös nuotiopaikka saunaeväiden paistamiseen ja tulenloimusta nauttimiseen. Kylpemään mahtuu kerrallaan noin 4 henkilöä. 

Hinta:

alkaen 30,00 EUR

Lisämaksusta:

Virvokkeita ja retkieväät 

Metsäkartano rantasauna

Varaa:

info@metsakartano.com tai 040 839 6350

PS. Jäikö mietityttämään, että entäpä jos jäisimmekin yöksi - missä majoituksissa on omat saunat? Tämä on helppoa: Sirnikka-erähotellirakennusta lukuunottamatta kaikissa majoitusrakennuksissa on saunat. Metsäkämpällä, Hevonkuusessa, Vadelmassa ja Mustikassa puulämmitteiset, muissa sähkölämmitteiset.

Ota yhteyttä!