Arvostatko puhtaita raaka-aineita ja kestävää ruokakulttuuria?

Kokki - tule loihtimaan makuelämyksiä Metsäkartanoon!

 

Metsäkartano on upea ja monipuolinen, luonnonläheinen nuorisokeskus Rautavaaralla, Pohjois-Savossa. Asiakkaitamme ovat lukuisat erilaiset nuorisoryhmät, juhlien järjestäjät sekä luontomatkailu- ja kokousasiakkaat. Reilua lähiruokaa tarjoamme päivittäin noutopöydästä, mutta teemme paljon myös juhlamenuja ja muita tilausruokailuja. Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu ovat toimintamme ytimessä.

Tule meille tekemään luovaa työtä laadukkaan lähiruoan parissa perinteitä kunnioittaen. Nyt etsimme keittiötiimiimme ammattitaitoista KOKKIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Metsäkartanon henki

Lämminhenkisyys, välittäminen, turvallisuus, joustavuus ja rentous - näistä muodostuu työilmapiirimme kulmakiviä, jotka luovat perustan positiiviselle ja motivoivalle työympäristölle.

Arvot

Metsäkartanon arvot pohjautuvat rohkeuteen ja tämä näkyy kaikessa toiminnassamme. 

ROHKEUS pitää huolta asiakkaistamme, toisistamme ja ympäristöstämme sekä vahvistaa yhteyttä luontoon ja toisiimme. Rohkeus uudistaa nuorisotyötä ja toimintatapojamme.

Ota heti yhteyttä:

Jos haluat tehdä kanssamme työtä jolla on merkitys, niin laita hakemus ja CV 28.3.2024 mennessä pdf-muodossa sähköpostin liitteenä osoitteella rekrytointi@metsakartano.com. Sähköpostin aihekenttään otsikoksi ”KOKKI”. Haastattelut järjestetään viikolla 14.

Tiedustelut 040 8396 353 / Jari Korkalainen.

Ota yhteyttä!