Rekry: OHJAAJA

Tarjolla Nuotta-ohjaajan opintovapaan sijaisuus nuorisokeskus Metsäkartanolla Rautavaaralla, Pohjois-Savossa

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta sujuvat monipuoliset ohjaustehtävät, tulet juttuun nuorten kanssa ja olet joustava työaikojen suhteen. Melontaohjaajan pätevyys ja köysitoiminnan ohjaajan pätevyys ovat eduksi. Arvostamme nuoriso- tai sosiaalialan koulutusta ja hyviä työyhteisötaitoja.

Tehtäviisi kuuluu Nuotta-valmennusleirien, leirikoulujen ja nuorisoryhmien ohjaus. Huolehdit Nuotta-ryhmien ohjelmien sopimisesta ja valmisteluista sekä välinehuollosta. 

Työaika on 37,5 h/viikko, työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana. ​​​​​​Työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 saakka. Vapaa-ajallasi voit nauttia työpaikan erinomaisista harrastusmahdollisuuksista upean luonnon äärellä.

Toimi nopeasti. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 14.7.2024 mennessä pdf-muodossa sähköpostitse osoitteeseen ohjelmapalvelut@metsakartano.com (aihekenttään: OHJAAJA).

Lisätietoja

Lue lisää toiminnastamme ja Nuotta-valmennuksesta nettisivuiltamme: www.metsakartano.com/nuoret-ja-leirit/. Valitulta edellytetään rikosrekisteriote.

Ota yhteyttä!