Makupaloja seikkailukasvatukseen -koulutus Metsäkartanolla 22.4.2022

HUOM! KOULUTUS ON TÄYNNÄ!

Oletko töissä ohjauksen, koulutuksen tai opetuksen parissa? Tai opiskelemassa alalle? Oletko pohtinut, mitä seikkailukasvatus käytännössä on ja miten tai missä sitä voisi käyttää?

Nuorisokeskus Metsäkartanolla perjantaina 22.4.2022 klo 9.00–15.00 tarjoilemme makupaloja seikkailukasvatusnälkään. Maksuton koulutus on osa 40. juhlavuoden tarjontaa.

Makupaloja seikkailukasvatukseen tarjoaa henkilökohtaisen kokemuksen aiheeseen ulkona tehtävien harjoitteiden kautta. Kokijana pystyt hahmottamaan harjoitteiden toimivuuden juuri sinulle yksilönä. Yksilökokemuksen jälkeen hypätään omaan ammatti-identiteettiin ja käydään läpi miten, milloin ja millä muutoksilla harjoitukset toimisivat juuri sinun ryhmilläsi. Aloitamme aamukahvilla, jonka jälkeen päivä vietetään ulkona. Päivän päätteeksi saat linkkejä materiaaleihin, mistä löydät lisää tietoa harjoitteisiin teoriaan sekä mahdollisuuksiin oppia seikkailukasvatuksesta lisää.

Kouluttajana toimii seikkailukasvattaja ja innokas seikkailija Tanja Liimatainen. Reilut 20 vuotta Tanja on käyttänyt seikkailukasvatusta osana kokonaisvaltaista työotetta, mutta myös kouluttanut seikkailukasvatusta menetelmänä Suomen lisäksi Nepalissa ja seminaareissa ympäri Eurooppaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätietoja koulutuksesta antaa kouluttaja Tanja Liimatainen, ohjelmapalvelut@metsakartano.com,
040 839 6354

Esite

Ota yhteyttä!