Lapsiperheen luontoloma

Lapsiperheet voivat tutustua luonnon ihmeisiin turvallisesti Metsäkartanon maastoissa. Poluille pääsee suoraan “kotiovelta” ja tekemistä riittää varmasti niin pienemmille kuin isommillekin, vuodenajasta riippumatta. Metsäkartanolla on helppo innostua seikkailuun! 

Metsäkartano sijaitsee keskellä luontoa, niemennokassa, metsien ja hiekkarantojen reunustamana. Päärakennuksen lähimaastoihin ja niemeen voi tutustua siellä risteileviä polkuja pitkin tai metsään kutsuu lasten luontopolku, noin kilometrin mittainen metsäinen reitti pienine tehtävärasteineen. Näiden lisäksi on mahdollisuus tehdä myös useamman kilometrin retkiä merkittyjä luontopolkuja pitkin. Metsäkartanon avulias henkilökunta antaa mielellään parhaat vinkit reiteistä ja nuotiopaikoista.

Pitkä matala hiekkaranta, aivan päärakennuksen lähellä, on juuri sopiva myös perheen pienimpien kanssa polskimiseen. Ylä-Keyrittyjärvi on rauhallinen, moottoriveneiltä kielletty erämaajärvi, jonka rauhasta voi nauttia vaikka vuokraamalla rantasaunan.

Metsäkartanon pihapiiri ja lähimetsiköt ovat täynnä monenlaista puuhaa frisbeegolfista lähtien. Pieniin seikkailuihin kutsuu myös etupihan aidattu lasten seikkailullinen leikkipuisto. Vastaanotosta lainattavat lauta- ja pihapelit ovat hyvää ajanvietettä. Metsäkartanon alueella on pallopeleihin sopiva hiekkakenttä, metsäparkour-rata, pumptrack ja talvella löytyy mäenlaskupaikka ja hiihtolatuja. Vastaanotosta saa vuokrattua kanootteja, soutuvenettä, maastopyöriä, lumikenkiä ja suksia, joiden ansiosta varmasti koko perhe pääsee ympäri vuoden harrastamaan. Lue tarkempia tietoja välinevuokrauksesta ja omatoimiaktiviteeteista.

Kesän majoitustarjoukset Metsäkartanon kesäleirit 2021
Ota yhteyttä!