Rekry: Kansainvälisen nuorisotyön koordinaattori

Valmiina laajentamaan horisonttejasi? Etsitkö mahdollisuutta hyödyntää KV-osaamistasi? Nuorisokeskus Metsäkartano etsii juuri sinua!

Haluatko luoda elämänmittaisia muistoja?

Nyt on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus päästä vaikuttamaan monipuoliseen kansainväliseen toimintaamme. Etsimme intohimoista kansainvälisen nuorisotyön koordinaattoria tiimiimme! 

Unelmien työpaikka KV-koordinaattorina

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa nuorten elämään ympäri maailmaa. Voit luoda kestäviä kumppanuuksia eri kulttuurien välille ja edistää nuorisokulttuurin monimuotoisuutta. Lisäksi pääset työskentelemään innostavassa ympäristössä, jossa arvostetaan luovuutta ja sydämellistä lähestymistapaa nuorisotyöhön.

Metsäkartanon henki

Lämminhenkisyys, välittäminen, turvallisuus, joustavuus ja rentous - näistä muodostuu työilmapiirimme kulmakiviä, jotka luovat perustan positiiviselle ja motivoivalle työympäristölle.

Arvot

Metsäkartanon arvot pohjautuvat rohkeuteen ja tämä näkyy kaikessa toiminnassamme. 

ROHKEUS pitää huolta asiakkaistamme, toisistamme ja ympäristöstämme sekä vahvistaa yhteyttä luontoon ja toisiimme. Rohkeus uudistaa nuorisotyötä ja toimintatapojamme.

Ota heti yhteyttä:

Toimitusjohtaja Jari Korkalainen, 040 8396353

Hakemukset osoitteella

rekrytointi@metsakartano.com. Liitä sähköpostiin myös linkki lyhyeeen (max 2 min) videoesittelyyn itsestäsi. Merkitse sähköpostin aiheeksi ”KV-koordinaattori”.

Lisätietoja

Tutustu avoimeen paikkaan rekrytointisivuillamme: www.metsakartano.com/rekrytointi ja hae mukaan hyvään porukkaan mahdollisimman pian, viimeistään 20.3.2024 mennessä.

Ota yhteyttä!