Voimaa vanhemmuuteen
Metsäkartanon perheleiriltä

Kun arki on tiivistä ja voimat vähissä, kiireetön aika perheen ja vertaisten kanssa voi olla melkoinen piristysruiske. Perheleireillä perheet pääsevät toimimaan yhdessä erilaisten leppoisien aktiviteettien, kuten kädentaitojen, liikunnan ja retkeilyn, parissa. Nuorisokeskus Metsäkartanon huolettomat puitteet tarjoavat aikaa ja tilaa rentoutumiselle ja virkistäytymiselle. Ohjelma suunnitellaan aina yhdessä osallistujien kanssa.

”Kiitos tuhannesti, tämä oli meidän perheen ainoa matka tänä kesänä, ja saimme täältä enemmän energiaa ja muistoja kuin olisimme voineet kuvitellakaan!”
- Leiriläinen, kesä 2020 -

Yhteistyössä on voimaa

Voimaa vanhemmuuteen -hankkeen perheleirit järjestetään aina yhdessä yhteistyötahon kanssa, joita ovat esimerkiksi kunnan perhetyö, erilaiset järjestöt ja yhdistykset sekä seurakunnat. Yhteistyötahon ohjaaja osallistuu leirin suunnitteluun, järjestämiseen sekä arviointiin. Yhteistyötahon tehtävänä on koota leirille lähtevät perheet, joten yksittäinen perhe ei voi suoraan ilmoittautua leirille Metsäkartanoon. Seuraa siis oman alueesi toimijoiden ilmoittelua mahdollisista leireistä! Jos kiinnostuit yhteistyön mahdollisuudesta kanssamme, skrollaa sivun alalaitaan ja ota yhteyttä hankevastaavaamme.

Nuorisokeskus Metsäkartanolle voi tulla perhelomalle myös omatoimisesti leirien ulkopuolella. Tutustu luontolomailun mahdollisuuksiimme!

”Parasta oli yhteinen tekeminen, ulkoilu, ympäristö ja luonto, jossa oli ihana käveleksiä ja ihailla maisemia. Oli todella upea leiri. Tämän me muistamme ikuisesti. Lujitti entisestään meidän suhdetta ja ihana kokea tällaista yhdessä. Suuri kiitos <3<3<3"
- Leiriläinen, kesä 2020 -

Vuodesta 2012 lähtien Voimaa vanhemmuuteen -hankkeen toiminnassa
Nuorisokeskus Metsäkartano Voimaa vanhemmuuteen perhe ruokailee

Voimaa vanhemmuuteen -hanke

Voimaa vanhemmuuteen -hankkeen perheleirit ovat ennaltaehkäisevää, matalan kynnyksen perhetyötä, joka tukee pitkäaikaista perhetyötä tekevien tahojen toimintaa. Hanketta rahoittaa Olvi-säätiö. Hankerahoitus kattaa perheiden leirikulut, lukuun ottamatta matkakuluja. Toiminta jatkuu tällä hetkellä Metsäkartanolla vuoteen 2024 saakka.

Lataa esite

Katso esittelyvideo

"Täällä näkee sen mitä on kun tehdään työtä ajatuksella ja sydämellä." Voimaa vanhemmuuteen -leiriläisen palaute 2023.

Kiinnostuitko?

Voimaa vanhemmuuteen -hankevastaava kertoo mielellään lisää!

Caroola Karhukorpi

Voimaa vanhemmuuteen -hanke

 voimaa.vanhemmuuteen@metsakartano.com
 040 836 8985

Ota yhteyttä!