Metsäkämpän aitoa tukkilaistunnelmaa

Metsäkartanolla pääset aistimaan aitoa tukkilaistunnelmaa Metsäkämpällä, joka isommille seurueille ja ryhmille sopiva erähenkinen majapaikka. Täällä onnistuu illanistujaiset, saunailta tai sukukokoontuminen. Metsäkämppä on rakennettu alun perin vuonna 1955 tukikohdaksi metsäsavottaa tekeville työmiehille ja heidän pomoilleen. Pirtin pitkän pöydän äärellä on edelleen hyvä isonkin porukan istua palaveerata ja rupatella. 

Kämpässä on pomoille ja emännälle tarkoitetut neljä makuuhuonetta sekä tuvassa useita kerrossänkyjä. Kaikkinensa makuupaikkoja löytyy jopa 26 henkilölle, joten tämä paikka toimii isommallekin porukalle. Yhden makuuhuoneen nurkasta löytyy vieläkin kassakaappi, jonne savotan johtaja säilöi urakkaan liittyvät rahavarat. 

Aikanaan työmiehillä ei ollut mitään asiaa kämpän keittiöön, jota hallinnoi emäntä. Nykyisin täysin varusteltu keittiö on kävijöiden käytössä ja mahdollistaa kokkailut omalla porukalla. Pihalla on nuotiokehä, jonka äärellä voi paistella makkarat tai keittää vaikka nokipannukahvit. Valmiiseen ruokapöytään haluavat, voivat käydä syömässä Metsäkartanolla tai tilata etukäteen ruokatoimituksia kämpälle.  

Pihapiiri on alkuperäisessä mallissaan, siellä on talli, huoltorakennus ja sauna. Metsäkämpän saunan tunnelma muistuttaa savusaunaa, vaikka hirsien suojassa lämpiääkin tavallinen puukiuas. Ranta mahdollistaa kesällä pulahduksen Ylä-Keyrittyjärveen. 

HINTA: 235 €/yö
Lemmikit ovat tervetulleita ja hinta on 15 €/varaus 
Liinavaatteet ja pyyhe 12 €/hlö

 

Metsäkartanon väki suosittelee:

Metsäkartanon noutopöydästä aamiainen 9 €, lounas 13 € ja päivällinen 16 €

Iltapala Metsäkämpällä 20€/hlö:
Maittava iltapala Metsäkartanon keittiöstä Metsäkämpälle toimitettuna. Iltapala sisältää salaatteja (peruna-, viher- ja pastasalaatit), makkaroita ja paikallisia karjalanpiirakoita levitteineen. Makkaranpaisto onnistuu nuotiopaikalla (huomioi metsäpalovaroitus) tai kaasugrillillä (toimitetaan pyynnöstä ja lisämaksusta).

Ota yhteyttä!