Hanketyöntekijäksi Nuorisokeskus Metsäkartanolle

Hanketyöntekijäksi Metsäkartanolle & Hyvärilään

Oletko haaveillut rauhallisemmasta elämänrytmistä paikassa, jonne kaupungin kiire ja häly eivät yllä?
Oletko kuin kotonasi luonnossa ja metsän keskellä?
Haluatko tehdä merkityksellistä ja tärkeää kehittämistyötä nuorten parissa?
 
Jos vastasit KYLLÄ, hae HANKETYÖNTEKIJÄKSI Nuorisokeskus Metsäkartanolle
Rautavaaralle Pohjois-Savoon!
Hanke toteutetaan yhdessä Nuorisokeskus Hyvärilän kanssa.

Metsäkartano on 40-vuotias luonnonläheinen nuorisokeskus Rautavaaralla, Pohjois-Savossa, ja meillä tehdään tärkeää, nuorisolakiin perustuvaa työtä suurella sydämellä. Olemme yksi Suomen yhdeksästä nuorisokeskuksesta ja saamme toimintaamme opetus- ja kulttuuriministeriön tukea.

Haemme nyt hanketyöntekijää vastaamaan Roihu – sytykkeitä keskusten kehittämiseen -hankkeen vetämisestä.

Roihu-hankkeen avulla on toiveissa kehittää nuorisokeskuksissa tehtävään työhön aivan uudenlaista toimintakulttuuria, joka tähtää lasten ja nuorten osallistamiseen toiminnan suunnittelussa sekä entistä luovempien ja innovatiivisempien kehittämismallien rakentamiseen osana heidän kanssaan tehtävää työtä. Hanke toteutetaan yhteistyössä Nuorisokeskus Hyvärilän kanssa, joka sijaitsee melkein Metsäkartanon naapurissa Nurmeksessa.

Kaksivuotiseen hankkeeseen haussa kokoaikainen, innostunut työntekijä

Erityisen tärkeää on aito kiinnostus tehtävää kohtaan. Hanketyö kysyy jo karttunutta kokemusta, sillä siinä menestyminen edellyttää yhteistyötaitoja ja määrätietoisuutta: kykyä pitää hanke käynnissä, edistää sitä itsenäisesti ja viedä se tuloksellisesti maaliin. Koska kyseessä on kokeileva hanke, tulee hakijalta löytyä rohkeutta ja innovatiivisuutta heittäytyä, sillä tehtävä muotoutuu matkan varrella.

Hanketyöntekijä vastaa kokonaisuudessaan

hankkeen etenemisestä, dokumentoinnista, hallinnoinnista, raportoinnista ja viestinnästä. Tehtävään valittu suunnittelee ja organisoi henkilöstön koulutukset ja niiden toteutuksen, ja työhön sisältyy myös palvelumuotoiluprosessin toteuttaminen ja siihen liittyvien osallistavien toimien, esimerkiksi leirien ja työpajojen, järjestäminen.

Tehtävään hakevan koulutustausta

voi olla vaikkapa pedagogiikassa, taiteessa tai palvelumuotoilussa, jos lisäksi löytyy myös muuta osaamista ja kokemusta. Koska hanke käsittää kehittämisleirejä, on hakijalta löydyttävä kykyä luoda osallistavia menetelmiä.

Tunnistitko itsesi hanketyöntekijän kuvauksesta? Olisitko juuri sinä oikea tyyppi meille? Laitathan hakemusta tulemaan!

Mikäli olet aikaansaava ja tahdot tehdä merkityksellistä ja tärkeää työtä nuorten parissa ja suurella sydämellä, toimitusjohtajamme Jari Korkalainen kertoo sinulle mielellään lisää. Jarin tavoitat numerosta 040 8396 353.
Voit myös tutustua työntekijätarinoihimme:
Airin tarina
Tiinan tarina

Metsäkartano löytyy Facebookista ja Instagramista, joten käythän tutustumassa meihin jo etukäteen.
Tutustuttuasi Metsäkartanoon, lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen pdf-muodossa toimitusjohtajallemme jari.korkalainen@metsakartano.com 18. helmikuuta klo 16 mennessä. Sähköpostin aiheeksi merkitse ”HAKEMUS HANKETYÖNTEKIJÄ”.
Järjestämme hakemusten perusteella jatkoon valituille ryhmähaastattelun Teams-etäyhteyksin pe 25. helmikuuta klo 13–14. Yksilöhaastattelut toteutetaan Metsäkartanolla viikolla 9.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hanketyöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3000 €/kk. Oman auton käyttömahdollisuus on saavutettavuuden vuoksi välttämätöntä, ja lisäksi työ edellyttää jonkin verran sidosryhmäyhteistyötä ja liikkumista alueella. Etätyöskentely on mahdollista soveltuvin osin.

Ota yhteyttä!