Haemme Nuorisokeskus Metsäkartanolle nuorisotyön tiimiin nuorisotyön koordinaattoria

Työtehtävä on uusi ja koostuu kunnallisen nuorisotyön alueellisesta verkosto- ja koordinaatiotyöstä sekä nuorisotyön asiantuntijatyöstä (50%), kansainvälisestä nuorisotyöstä ja nuorisokeskuksen ohjaustyöstä (50%). Osa työtehtävistä tehdään työparina muiden nuorisotyön tiimin jäsenten kanssa.

Tehtävä vaatii vahvaa nuorisotyön osaamista ja useamman vuoden työkokemusta. Sopiva koulutus tähän tehtävään on vähintään AMK-tutkinto nuoriso- tai sosiaalialalta. Sinulle on luontevaa kohdata niin nuoria kuin nuorisotyön ammattilaisia erilaisissa tilanteissa ja toimia niissä roolisi vaatimalla tavalla. Eduksi luetaan projektityön tuntemus, ammatilliset verkostot Itä-Suomen alueella sekä kansainvälisen nuorisotyön tuntemus (Erasmus+ ja ESC-ohjelmat).

Työtä tehdään monipaikkaisesti paikan päällä Nuorisokeskus Metsäkartanolla, liikkuen Itä-Suomen nuorisotyön parissa sekä etänä ja verkkovälitteisesti, joihin sinulla tulee olla valmius.

Nuorisokeskus Metsäkartano on yksi Suomen nuorisokeskuksista. Nuorisokeskusten yhteisenä tavoitteena on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla heidän kasvuaan. Nuorisokeskukset tarjoavat luonnonläheisen, monipuolisen, toiminnallisen ja turvallisen ympäristön, jossa nuorilla on mahdollisuus elämykselliseen yhdessäoloon. Nuorisokeskusten yhteiskunnallista tehtävää rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tämän tehtävän rahoitus tulee Opetus- ja kulttuuriministeriöstä ja Itä-Suomen aluehallintovirastolta.
Työ alkaa 1.8. tai muuten sovittaessa. Tehtävä on määräaikainen 29.2.2024 saakka tehtävän rahoitukseen pohjautuen. Jatkorahoitusta tullaan hakemaan.
Työssä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta, työssä on joustava yleistyöaika. Palkkaus 2900€/kk. Lisäksi käytössäsi ovat Metsäkartanon sekä nuorisokeskusverkoston henkilökuntaedut.

Jätä hakemus ja CV 14.6. mennessä pdf-liitteinä osoitteeseen rekrytointi@metsakartano.com.

Haastattelut järjestetään Nuorisokeskus Metsäkartanolla (Metsäkartanontie 700, 73900 Rautavaara) 16.6. iltapäivällä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jari Korkalainen, puh. 040 839 6353, s-posti: jari.korkalainen@metsakartano.com

 


Ota yhteyttä!