Rekry: OHJAAJA

Sinulle on tarjolla Nuotta-ohjaajan opintovapaan sijaisuus joukossamme nuorisokeskus Metsäkartanolla, Pohjois-Savon perukoilla Rautavaaralla

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta hoituu ohjaustehtävät monipuolisesti, tulet juttuun nuorten kanssa etkä vierasta vaihtelevia työaikoja. Näin järven rannalla melontaohjaajan pätevyys on erittäin suotavaa ja kymmenmetrisen kiipeilyseinän katveessa köysitoiminnan ohjaajan pätevyys katsotaan eduksi. Arvostamme nuoriso- tai sosiaalialan koulutusta tai soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyviä työyhteisötaitoja.

Tehtävänäsi on ohjata ensisijaisesti sosiaalisen nuorisotyön Nuotta-valmennusleirejä, lisäksi jonkin verran myös leirikouluja ja muita nuorisoryhmiä. Huolehdit Nuotta-ryhmien ohjelmien sopimisesta ja valmisteluista. Pääset myös paiskimaan hommia välinehuollon puolella ja osallistut nuorisotyön tiimiin toimintaan. Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä sitoutumista nuorisokeskuksen tavoitteisiin ja toimintaan. Onhan sinulla myös valmiudet itsenäiseen työskentelyyn?

Työaika on 37,5 h/viikko, työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana. Työsuhteen kesto on määräaikainen 31.12.2024 saakka. Vapaa-ajallasi voit nauttia työpaikan erinomaisista harrastusmahdollisuuksista upean luonnon äärellä.

Toimi nopeasti. Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen on toimitettava pdf-muodossa 14.7.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ohjelmapalvelut@metsakartano.com (aihekenttään: OHJAAJA), mihin osoitteeseen voi tehdä myös mahdolliset lisätietokysymykset. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504).

Lisätietoja

Lue lisää toiminnastamme ja Nuotta-valmennuksesta nettisivuiltamme: www.metsakartano.com/nuoret-ja-leirit/.

                                                                                 

Ota yhteyttä!