Sykkiikö sydämesi kansainväliselle nuorisotyölle? Etsitkö mahdollisuutta hyödyntää kansainvälistä osaamistasi? Haluatko luoda elämänmittaisia muistoja?

 

Kansainvälisen nuorisotyön koordinaattori

Etsimme tiimiimme kansainvälisen nuorisotyön koordinaattoria huolehtimaan upean ja kehittyvän nuorisokeskuksemme monipuolisesta kansainvälisestä toiminnasta.

Metsäkartano on 40-vuotias luonnonläheinen nuorisokeskus Rautavaaralla, Pohjois-Savossa, aivan Tiilikkajärven kansallispuiston kupeessa. Meillä tehdään tärkeää, nuorisolakiin perustuvaa työtä suurella sydämellä. Olemme yksi Suomen kahdeksasta nuorisokeskuksesta ja saamme toimintaamme opetus- ja kulttuuriministeriön tukea. Nuorisotyön rinnalla olemme myös vireä luontomatkailukohde ja toteutamme monenlaista hanketoimintaa. Metsäkartano on toteuttanut kansainvälisiä nuorisohankkeita EU-rahoitusten avulla jo yli viidentoista vuoden ajan.

 

KV-koordinaattorin tehtävät

Tehtäviin kuuluvat mm. seuraavat kokonaisuudet:

· Erasmus+ akkreditoinnin ylläpito, hankkeiden toteutus ja seuranta

· ESC-vapaaehtoistyöpalvelun suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä työparin kanssa

· kansainvälisten ja alueellisten kumppanuuksien ylläpito ja toiminta eri verkostoissa

· kansainvälisen toimintasuunnitelman laatiminen

· kv. toiminnan toteuttaminen, arviointi ja kehittäminen

· rahoitus- ja hankekanavien seuraaminen

· hankehakemusten laatiminen, seuranta, hallinnointi, raportointi ym. hanke-elinkaareen liittyvät tehtävät.

· hankkeisiin osallistuvien nuorten ja nuorisotyöntekijöiden neuvonta ja ohjaus

· hankkeiden budjettien laadinta ja seuranta

· kotikansainvälisyyteen liittyvät tehtävät

Odotamme sinulta

Erasmus+ ja ESC-ohjelmien hyvää tuntemusta, hankehallintoon liittyvää osaamista, tehtävään soveltuvaa vahvaa työkokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä taloushallinnon ymmärrystä. Toivomme sinulta lisäksi hyviä organisointitaitoja sekä hyvää kykyä itsensä johtamisessa sekä ajanhallinnassa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, paineensietokykyä sekä luovaa ja sydämellistä suhtautumista.

Eduksesi katsomme kokemuksen EU-rahoitteisten hankkeiden projektinhallinnasta sekä nuorisoalan tuntemisesta.

Tarjoamme sinulle

Pääset tekemään töitä valmiissa, hyvässä ja laajassa kumppaniverkostossa ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Sinulla on lupa kehittää ja kehittyä. Työtä voi tehdä joustavasti merkittävältä osin etänä.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Seikkailu odottaa! Liity joukkoomme

Jos haluat tehdä kanssamme työtä jolla on merkitys, niin laita hakemus ja CV palkkatoiveineen 20.3.2024 mennessä sähköpostin pdf-liitteinä osoitteella rekrytointi@metsakartano.com. Liitä sähköpostiin myös linkki lyhyeen (max 2min) videoesittelyyn itsestäsi. Sähköpostin aiheeksi merkitse ”KV-koordinaattori”. Valituille hakijoille järjestetään työhaastattelut viikolla 13. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504). Tutustu meihin ja arvoihimme jo etukäteen: www.metsakartano.com Rekrytointisivulta löydät myös edeltäjäsi kokemuksia tästä työstä ja työpaikasta. Metsäkartano löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Tiedustelut joko sähköpostitse tai p. 040 8396 353/Jari Korkalainen.

Ota yhteyttä!