Keittiöpäälliköksi Metsäkartanolle

Tule meille tekemään hyvää!

Keittiöpäälliköksi Nuorisokeskus Metsäkartanolle

Metsäkartano on upea ja monipuolinen, luonnonläheinen nuorisokeskus Rautavaaralla, Pohjois-Savossa. Asiakkaitamme ovat lukuisat erilaiset nuorisoryhmät, juhlien järjestäjät sekä luontomatkailu- ja kokousasiakkaat. Reilua lähiruokaa tarjoamme päivittäin noutopöydästä. Vaihtelua arkeen tuovat juhla-, erä- ja tilausruokailut. Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu ovat toimintamme ytimessä.

Pitkäaikainen keittiön tehopakkauksemme on siirtymässä hyvin ansaituille eläkepäiville. Nyt etsimme hänelle seuraajaa keittiömme veturiksi.

Tätä tarjoamme:

-    upean työympäristön
-    toimivan keittiön
-    monimuotoisen työyhteisön
-    vaihtelevan työn sisällön

Tätä etsimme:

-    työtä pelkäämätöntä ammattilaista
-    kipinää ruokatuotteen kehittämiseen
-    yhteistyökykyistä joukkuepelaajaa
-    hymyä joka ei hyydy tiukassakaan rutistuksessa

Työtehtäviisi kuuluu:

mm. työvuorosuunnittelu ja tilausvastuu sekä Metsäkartanon ruokatuotteen kehittäminen. Lisäksi osallistut suorittavaan työhön muun tiimin kanssa. Sinulla on tietenkin hygienia- ja anniskelupassit. Tiedät, että keittiöhommissa työajat vaihtelevat ja töitä tehdään usein myös viikonloppuisin.  Oma auto on työmatkoille välttämätön. Sen lisäksi, että saat nauttia päivittäin Metsäkartanon hienosta ympäristöstä, maksamme työstä myös osaamisesi ja kokemuksesi mukaista korvausta ja noudatamme MaRa-tes:iä. Metsäkartanon monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat käytettävissäsi vapaa-ajalla.

Jos haluat tehdä kanssamme työtä jolla on merkitys, niin:

laita hakemus ja CV palkkatoiveineen 14.11.2021 mennessä pdf-muodossa osoitteella jari.korkalainen@metsakartano.com. Sähköpostin aiheeksi merkitse ”HAKEMUS”.

Tutustu meihin jo etukäteen:

www.metsakartano.com   

Metsäkartano löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Tiedustelut joko sähköpostitse tai p. 040 8396 353 / Jari Korkalainen.

Vinkkipalkkio:

Rekrytointiin johtavasta vinkistä palkitsemme yhden henkilön Metsäkartano-viikonloppulomalla!

Ota yhteyttä!