Hei sinä nuorisoalan osaaja!
Hyppää uusiin haasteisiin ja tule kehittämään nuorisotyötä Itä-Suomessa.

Itä-Suomen nuorisotyön aluekoordinaattori

Haemme Nuorisokeskus Metsäkartanolle Itä-Suomen nuorisotyön aluekoordinaattoria. Työtehtävänä on ensisijaisesti kunnallisen nuorisotyön alueellinen verkosto- ja koordinaatiotyö sekä nuorisotyön asiantuntijatyö. Työssä on neljä painopistettä: nuorisotyön laadun ja vaikuttavuuden varmentaminen ja parantaminen Itä-Suomessa, Itä-Suomen nuorisotyön toimijoiden verkostoitumisen ja yhteisöllisyyden tukeminen, tiedonkulun kehittäminen nuorisotyön eri osapuolien välillä sekä nuorisotyöntekijöiden osaamisen tukeminen. 

Odotamme sinulta

Tehtävä vaatii vahvaa nuorisotyön osaamista ja useamman vuoden työkokemusta. Sopiva koulutus tähän tehtävään on vähintään AMK-tutkinto nuoriso- tai sosiaalialalta. Eduksi katsomme kokemuksen kunnallisesta nuorisotyöstä sekä nuorisotyön toimijoiden ja verkostojen tuntemisen. Työntekijältä edellytetään aloitekykyä, itseohjautuvuutta sekä itsenäistä ja rohkeaa työotetta.

Työympäristö

Työtä tehdään monipaikkaisesti liikkuen Itä-Suomen nuorisotyön parissa sekä Nuorisokeskus Metsäkartanolla, etänä ja paikan päällä. Koordinaattorin työnantajana on Nuorisokeskus Metsäkartano (Rautavaaran kurssi- ja leirikeskussäätiö sr), mutta työntekijän pääasiallinen toimipaikka voi olla missä tahansa Itä-Suomen avi:n toiminta-alueella.

Nuorisokeskus Metsäkartano on yksi Suomen kahdeksasta nuorisokeskuksesta. Nuorisokeskusten yhteisenä tavoitteena on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla heidän kasvuaan. Nuorisokeskukset tarjoavat luonnonläheisen, monipuolisen, toiminnallisen ja turvallisen ympäristön, jossa nuorilla on mahdollisuus elämykselliseen yhdessäoloon. Nuorisokeskusten yhteiskunnallista tehtävää rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Palkkaus

Tämän tehtävän rahoitus tulee Itä-Suomen aluehallintovirastolta.

Työn aloitus mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen 28.2.2025 saakka tehtävän rahoitukseen pohjautuen. Jatkorahoitusta tullaan hakemaan.

Työssä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta, työssä on joustava yleistyöaika. Palkkaus 3000€/kk. Lisäksi käytössäsi ovat Metsäkartanon sekä nuorisokeskusverkoston henkilökuntaedut.

Seikkailu odottaa! Liity joukkoomme

Jätä hakemus ja CV 1.4.2024 mennessä sähköpostin pdf-liitteinä osoitteeseen rekrytointi@metsakartano.com. Sähköpostin otsikoksi merkitse ”ALUEKOORDINAATTORI”.

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan viikon 14 aikana. Haastattelut järjestetään Nuorisokeskus Metsäkartanolla (Metsäkartanontie 700, 73900 Rautavaara) viikolla 15.

Lisätietoja:
aluekoordinaattori Heta Malinen, p.040 831 3580, sähköposti: heta.malinen@metsakartano.com 
toimitusjohtaja Jari Korkalainen, puh. 040 839 6353, sähköposti: jari.korkalainen@metsakartano.com

 

Ota yhteyttä!