Hygienia ja turvallisuus Korona-epidemian aikana

Meille asiakkaidemme ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme omilla toimillamme vähentämään riskiä koronatartuntoihin ja toivomme myös asiakkailtamme vastuullista toimintaa.

Toivomme, ettette asioi meillä, mikäli joku seurueestanne tuntee olonsa kipeäksi.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käsihygieniaan ja kannustamme kaikkia asiakkaitamme pesemään kädet meille saavuttua. Käsien pesupiste löytyy vastaanoton aulan wc-tiloista. Käsien desinfiointiaineita löytyy sekä wc-tiloista, aulasta että ruokasalin ovelta ja linjaston päädystä.

Toivomme, että vastaanottoaulassa, matkamuistomyymälässä ja muissa yleisissä tiloissa vältetään turhaa oleskelua tartuntariskin vähentämiseksi. Vastaanottotiskin olemme varustaneet pleksilaseilla.

Metsäkartanolla käy mm. leiriryhmiä ja olemme järjestäneet ryhmien ohjelmat niin, että ryhmien kohtaamisia tulisi mahdollisimman vähän. Tämä on huomioitu mm. ruokailuja porrastamalla sekä jakamalla ryhmätyö- ja majoitustilat niin, että ryhmät toimivat pääasiassa vain itselle osoitetussa tilassa. Samat toimenpiteet koskevat myös syksyllä toteutettavia leirikouluja.

Rautavaaran kunnan koronatiedote Tietoa koronaviruksesta alueellisesti
Ota yhteyttä!