Hae meille Voimaa Vanhemmuuteen -hankevastaavaksi

Voimaa vanhemmuuteen on Nuorisokeskus Metsäkartanolla toteutettava, Olvi-säätiön rahoittama perhetyön hanke, jossa tuetaan vanhempia heidän vanhemmuudessaan ja annetaan samalla lapsille ja nuorille kasvun kipinöitä.

Etsimme hankkeeseen nyt monitaitoista HANKEVASTAAVAA

Tehtävänäsi on vastata hankkeen toimintojen suunnittelusta, verkostoyhteistyöstä, toiminnan toteuttamisesta sekä perheleirien ohjaamisesta Metsäkartanolla yhteistyössä työparisi ja yhteistyötahojen kanssa. Tukenasi on myös Metsäkartanon nuorisotyön tiimi ja henkilökunta sekä hankkeen ohjausryhmä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta perhe- ja nuorisotyöstä. Retkitoiminta ja luontoaktiviteetit eri vuodenaikoina ovat sinulle läheisiä ja niiden toteuttaminen onnistuu sinulta helposti. Kykenet itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn mutta hallitset myös joukkuepelin.

Työaika on 37,5 h/viikko, aloitus 1.3. tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto on määräaikainen 30.6.2024 saakka (sidottu rahoituskauden pituuteen). Osan työtehtävistä voi hoitaa etänä ja työhön kuuluu myös jonkin verran matkustamista leirisuunnittelujen merkeissä. Perheleiritoiminta painottuu viikonlopuille ja koulujen loma-ajoille. Leirien aikana yöpyminen Metsäkartanolla on mahdollista.

Hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen on toimitettava pdf-muodossa sunnuntaihin 7.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jari.korkalainen@metsakartano.com (aihekenttään: HANKEVASTAAVA). Liitäthän hakemukseen linkin videoesittelyyn itsestäsi (max. 2 min).
Työpaikkahaastattelut järjestetään kutsutuille Nuorisokeskus Metsäkartanolla viikolla 7.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504).
Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Rahja 040-8368985. Lisää hankkeesta nettisivuiltamme: https://www.metsakartano.com/nuoret-ja-leirit/voimaa-vanhemmuuteen.

 

PS. HUOMASTIHAN MYÖS TÄMÄN REKRYN: Hae meille ohjaajaksi!

perhetyön osaaja voimaa vanhemmuuteen -hankevastaava nuorisokeskus metsäkartano
Ota yhteyttä!