Hae meille ohjaajaksi

Voimaa vanhemmuuteen on Nuorisokeskus Metsäkartanolla toteutettava, Olvi-säätiön rahoittama perhetyön hanke, jossa tuetaan vanhempia heidän vanhemmuudessaan ja annetaan samalla lapsille ja nuorille kasvun kipinöitä.
 

Etsimme hankkeeseen ja Metsäkartanolle nyt monitaitoista OHJAAJAA
 

Tehtävänäsi on ohjata perheleirejä Metsäkartanolla yhdessä hankevastaavan sekä yhteistyötahojen kanssa. Työhösi kuuluu leirien toteutuksen lisäksi hankkeen kehittäminen ja toiminnan suunnittelu. Perheleirien ohjaamisen ohella tulet ohjaamaan myös sosiaalisen nuorisotyön Nuotta-valmennusleirejä ja muita nuorisoryhmiä.  

Edellytämme ohjaajaltamme soveltuvaa koulutusta ja ohjauskokemusta. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehdystä työstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä sitoutumista nuorisokeskuksen tavoitteisiin ja toimintaan. Myös kiipeily- ja melontaohjaajan pätevyydet katsotaan eduksi. Työntekijällä tulee olla valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn.

Työaika on 37,5 h/viikko, aloitus 1.3. tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto on määräaikainen 30.6.2024 saakka (sidottu rahoituskauden pituuteen). Perheleiritoiminta painottuu viikonlopuille ja koulujen loma-ajoille.

Hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen on toimitettava pdf-muodossa sunnuntaihin 7.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jari.korkalainen@metsakartano.com  (aihekenttään: OHJAAJA). Liitäthän hakemukseen linkin videoesittelyyn itsestäsi (max. 2 min).
Työpaikkahaastattelut järjestetään kutsutuille Nuorisokeskus Metsäkartanolla viikolla 7.
Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 14.6.2002/504).

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Rahja 040-8368985. Lisätietoja hankkeesta ja nuottavalmennuksesta nettisivuiltamme: https://www.metsakartano.com/nuoret-ja-leirit/.

PS. HUOMASITHAN MYÖS TÄMÄN REKRYN: Hae meille Voimaa Vanhemmuuteen -hankevastaavaksi!

Rekry: Voimaa vanhemmuuteen -ohaaja
Ota yhteyttä!