Metsäkartanon syyslomavinkit

Metsäkartanon syyslomavinkit: viikolla 42 on myös yksittäisten lomalaisten mahdollisuus testata tavallisesti ryhmille tarjolla olevia lajeja - jousiammuntaa ja seinäkiipeilyä. Lisäksi majoittumaan pääsee edullisin talvihinnoin - esim. 2 aik. + 4 lasta (5-14 v.) yöpyvät erähotellissa hintaan 65,00 EUR / vrk. Ja hyvän loman kruunaa aina hyvä ruoka - meillä Metsäkartanolla se tarkoittaa paikan päällä tehtyä, hyvää ja terveellistä kotiruokaa.

Lajikokeilut - jousiammuntaa ja seinäkiipeilyä

Viikolla 42 on myös yksittäisten lomalaisten mahdollisuus testata tavallisesti ryhmille tarjolla olevia lajeja - jousiammuntaa ja seinäkiipeilyä. Lajit sopivat lapsille ja aikuisille. Lajikokeilut ma 18.10, ti 19.10 ja ke 20.10 (ryhmille myös muina aikoina tilauksesta!).

Majoitustarjoukset

Erähotellihuoneet
Yhden ja kahden hengen huoneita sekä perhehuoneita ja kombihuoneita; huoneissa oma wc/suihku
25,00 EUR / hlö / vrk 2 hh:ssa
1hh-lisä 15,00 EUR / vrk
Lapset 5-14 v. 15,00 EUR / 1-4 lasta
Lapset alle 5 v. veloituksetta
Aamiainen 9,00 EUR (lapset 5,00 EUR)
Liinavaatesetti 12,00 EUR
Lemmikkilisä 10,00 EUR

Talven majoitustarjoukset

Luontokohdevinkit syyslomalle

Metsäkartanon Luontopolku 2 on helppo luontopolku, jonka varrella lukuisia luontotyyppejä ja erikoisuutena Haravapuro, joka ylitetään siltojen avulla pariin otteeseen. Erä- ja luontopolku 2 lähtee Metsäkämpäntien päästä ja sinne pääsee siirtymään mukavasti Metsäkartanon pihalta pururataa pitkin. Matkaa polun alkuun pihasta noin 1,5 km ja itse polku on noin 2,3 km. Jos polun kiertää myötäpäivään, odottaa reitin loppuvaiheilla mukava taukopaikka laavuineen, päivätupineen ja huusseineen.

Pumpulikirkon hiidenkirnu on aivan erityinen luontokohde noin 8 km päässä Metsäkartanolta. Polku parkkipaikalta (Konttimäen P-paikka) hiidenkirnulle on noin 1,5 km - maasto melko vaativaa. (Vinkki: jos ei halua ajaa autolla siirtymää, voi respasta vuokrata polkupyörät!)

Tiilikkajärven kansallispuisto sijaitsee noin 30 km päässä Metsäkartanolta. Tiilikkajärvellä on noin 20 km reittejä.

Rautavaaralla on myös monia muita ihania luontokohteita, esim. Kipari ja sen huimat maisemat - tutustu Rautavaaran luontokohteisiin.

Lisää vinkkejä löydät näiltä verkkosivuilta ja kysymällä meiltä: info@metsakartano.com tai 040 839 6350.

Ota yhteyttä!