Metsäkartanolle lämmitettävä avanto

Julkaistu 1.4.2021

Metsäkartanolla käyttöön uusia palveluita

Nuorisokeskus Metsäkartanolla on havahduttu avantouinnin kasvavaan suosioon. Avantouinnilla on myös tunnettuja terveysvaikutuksia mm. verenkiertoon ja vastustuskykyyn.
Järvivesi avannossa on kuitenkin epämiellyttävän kylmää, ja tämä on monelle esteenä tämän terveellisen harrastuksen aloittamiselle. Metsäkartanolla asiaa on lähestytty innovatiivisesti, ja ratkaisuksi löydettiin lämmitetty avanto.
”Asensimme avannon pohjaan tehokkaat lämmityselementit, joista nouseva lämmin vesi pitää avannon sulana ja veden noin 22 asteen lämpöisenä ympäri vuoden. Nyt avantouinti on paljon miellyttävämpää, ja kynnys harrastuksen aloittamiseen on pieni” toteaa Metsäkartanon toimitusjohtaja Jari Korkalainen.
Avannon lämmittämiseen kuluu varsin paljon energiaa. Metsäkartanon ympäristöarvojen mukaisesti lämmittämiseen käytetään maalämpöä.
Asiakkaiden on myös mahdollista osallistua lämmitysenergian tuottamiseen omalla lihasvoimalla. Metsäkartanon kuntosalin kuntopyörien ja soutulaitteen avulla voi tuottaa sähköä joka johdetaan avannon lämmityselementtiin.
”Kuntosalilla voi kätevästi käydä tekemässä alkulämmittelyn ja pulahtaa sen jälkeen itse lämmitettyyn avantoon” kertoo Metsäkartanon myynti- ja markkinointivastaava Mari Kokolahti.

Lämmitetty avanto on kokeiltavissa maksutta tämän päivän ajan eli kiirastorstaina 1.4.2021!

Kuvassa: ensimmäiset asiakkaat pääsivät testaamaan uutta avantoa vielä aamupakkasen nipistellessä poskia.

 

PS. Jotta emme antaisi harhaanjohtavaa tietoa, niin tämä uutinen oli tietenkin aprillia, aprillia!

Ota yhteyttä!