Itä-Suomen alueellinen nuorisotyön koordinaattori

Hei sinä nuorisoalan osaaja!

Hyppää uusiin haasteisiin ja tule kehittämään nuorisotyötä Itä-Suomen alueellisena nuorisotyön koordinaattorina.
Nuorisokeskus Metsäkartano on olemassa nuorisotyötä varten. Nyt haemme joukkoomme alueellisen nuorisotyön koordinaattoria, jonka tehtävänä on tukea Itä-Suomen nuorisotyön toteutumista sekä vahvistaa alueen nuorisotyön toimijoiden välistä yhteistyötä. 
Alueellisen nuorisotyön koordinointia rahoittaa Itä-Suomen aluehallintovirasto.

Alueellisen nuorisotyön koordinaattorina pääset:
•    järjestämään nuorisotyön toimijoille verkostotapaamisia, koulutuksia ja tarjoamaan heille työtä tukevaa ajankohtaista tietoa
•    tekemään monipuolisesti yhteistyötä
•    edustamaan omaa aluetta valtakunnallisessa aluekoordinaation yhteistyöryhmässä
•    kartoittamaan alueellisia nuorisotyön tarpeita ja suuntaamaan toimintaa niiden mukaisesti

Työntekijältä edellytämme aloitekykyistä, itsenäistä ja rohkeaa työotetta sekä soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsomme kokemuksen nuorisotyöstä sekä nuorisotyön toimijoiden ja verkostojen tuntemisen. Aluekoordinaattori toimii osana Metsäkartanon nuorisotyön tiimiä.
Koordinaattorin työnantajana on Nuorisokeskus Metsäkartano (Rautavaaran kurssi- ja leirikeskussäätiö sr), mutta työntekijän pääasiallinen toimipaikka voi olla missä tahansa päin Itä-Suomen AVI:n toimialuetta, sillä osan työtehtävistä voi hoitaa etänä. Työhön kuuluu matkustamista Itä-Suomen alueella.
Tehtävä on aluksi määräaikainen 1.3.2021–28.2.2022. Tehtävän jatko riippuu AVI:n myöntämästä rahoituksesta.
Hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen on toimitettava pdf-muodossa sunnuntaihin 24.1.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jari.korkalainen@metsakartano.com.
Liitä hakemukseen linkki videoesittelyyn itsestäsi (max. 2 min).
Valitulle joukolle hakijoita järjestetään etänä ryhmähaastattelu perjantaina 29.1.2021 klo 09:00. Ryhmähaastattelusta valitaan osa hakijoista yksilöhaastatteluun, jotka järjestetään viikolla 5 Metsäkartanolla.
Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jari Korkalainen, p. 040-8396353.

Itä-Suomen alueellinen nuorisotyön koordinaattori
Ota yhteyttä!